فنجونت

مرجع آموزش قهوه و نوشیدنی های سرد و گرم

فنجونت

مرجع آموزش قهوه و نوشیدنی های سرد و گرم

فنجونت یک پروژه استارتاپی است که قصد دارد فرهنگ قهوه را در ایران گسترش دهد. هدف ما این است که خانواده‌های ایرانی نیز مانند دیگر خانواده‌ها در سایر نقاط دنیا، با انواع نوشیدنی های قهوه پایه، روش‌های تهیه آن و … آشنا شوند.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چای لاته

طرز تهیه چای لاته

چای لاته طعمی شیرین و کمی تند دارد. این چای ریشه هندی داشته و هل و دارچین ادویه‌های اصلی آن هستند.
به آسانی و با هزینه کم می‌توان این نوشیدنی گرم خوش عطر را در منزل آماده کرد.

چای لاته چیست ؟

چای لته یک نوشیدنی گرم بر پایه ادویه‌های مختلف است که مانند لاته با شیر گرم دم می‌شود. چای لاته خیلی شبیه به چای ماسالا است ولی مواد اولیه و روش آماده کردن آن کمی با چای ماسالا متفاوت است.
در زبان هندی ماسالا به معنی ادویه است چای ماسالا و مومبای ماسالا چای نوشیدنی هر روز مردم هندوستان هستند. در آمریکا و اروپا بیشتر از چای‌لاته استفاده می‌کنند و شاید درست‌تر باشد که بگوییم: چای لاته در واقع همان چای ماسلا است که در آمریکا و اروپا نام آن تغییر کرده است.

ترکیبات چای لاته

مقادیر مواد اوایه برای دم کردن ۴ فنجان چای‌لاته است.

  • چوب دارچین – ۲ عدد
  • هل – ۸ عدد
  • میخک – ۳ الی ۴ عدد
  • فلفل سیاه – مقدار خیلی کم
  • رازیانه – ۱ برگ
  • زنجبیل – یک اسلایس (حدودا ۲ سانتی‌متر)
  • چای کیسه‌ای – ۳ عدد
  • شیر – ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ لیوان)
  • شکر – ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
    • افزودن شکر سلیقه‌ای ست که می‌تواینم از شکر معمولی یا شکر قهوه‌ای استفاده کنیم.
  • پودر دارچین – برای تزیین روی چای

مراحل دم کردن چای لاته

ابتدا ادویه‌ها را داخل ماهیتابه ریخته و تفت می‎دهیم تا عطر آن‌ بلند شود سپس ادویه‌های تفت دیده را به همراه زنجبیل و تی بگ‌ها، به مدت ۱۰ دقیقه درون ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ لیوان) آب جوش قرار می‌هیم.

شکر را داخل شیر ریخته و روی شعله هم‌میزنیم تا شکر کاملا در شیر حل شود. صبر ‌می‌کنیم تا شیر داغ شده سپس آن را داخل یک شیشه دربسته ریخته و محکم تکان می‌دهیم تا لایه فوم (کف شیر) روی آن ایجاد شود.

طرز تهیه چای لاته

سرو چای لاته

چای را که در مرحله اول دم کرده بودیم، از صافی عبور داده و به نسبت مساوی در ۴ فنجان می‌ریزیم. با قاشق فوم روی شیر را کنار زده و شیر شیرین شده را به فنجان‌ها اضافه کرده و در نهایت فوم (کف) را در فنجان‌ها ریخته و روی نوشیدنی را با پودر دارچین تزیین می‌کنیم. چای لاته آماده ست!! نوش جان.

طرز تهیه چای لاته

خواص چای لاته

این نوع چای محبوب به دلیل داشتن کافئین و آنتی اکسیدان، خواص مفید زیادی برای بدن دارد از جمله:

  • کمک به سیستم گوارش و هضم غذا
    • به ویژه وجود فلفل سیاه در چای‌لاته خواص مفید گوارشی آن را تقویت می‌کند.
  • کمک به کاهش وزن
    • وجود ادویه‌های مختلف در چای لاته مانند فلفل در کنار زنجبیل باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود.
  • کمک به کاهش قند خون بالا
  • کمک به کاهش استرس و آرامش بخش بودن
  • ۹۸/۰۶/۲۰
  • امیر مشهدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی